2011. június 30., csütörtök

Balassi Bálint: Szép magyar komédia - Jelenlegi ára: 510 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szép magyar komédiaA könyv listaára: 620 Ft. Leírás:
A magyar drámatörténet gyöngyszeme, a teljes terjedelmé- ben csak 1958-ban előkerült Szép magyar komédia, eddig csak említés szintjén szerepelt a középiskolai tananyagban. Egy olyan népszerűsítő kiadvány, mint e mostani, bizonnyal közelebb vonzza tanulóifjúságunkat a magyar nyelvű szerelmi költészet mesterének drámájához. Több okból is remélhető mindez. Egyrészt, mert a téma - Thyrsis és Angelica legyőzhetetlen szerelme - nem állhat távol az ifjú szívektől, másrészt mert vagyon az dolog-beszélésben egynéhán tréfa is, kit azért egyelétettünk ez komédiában, hogy míg az hallgatók az komédia végét érnék, addig ne szomorkodnának, szánván az egymástokot, hanem nevetnének is, örülnének is, hallván az tréfákot - amint Balassi summázó soraiban írja. Harmadik okként említhetjük, hogy Balassi fülbemászó míves prózája anyanyelvünk kiapadhatatlan forrása. No meg - ifjúságról lévén szó - negyedik okként a Szép magyar komédiáról is elmondhatjuk, amit az maga kezével írt könyvébűl való versek másolója mond a mester költeményeiről: Azki azért gyönyörkedik benne, innent igazán megtanulhatja, mint köllj szeretőjít szeretni. A kiadványt, melyet a kortárs Balassi-kutatás két jeles szakembere rendezett sajtó alá, a régies kifejezések, idegen szavak, idézetek, mitológiai nevek magyarázó jegyzetei, valamint viszonylag részletes életrajz egészít ki, vázlatos kitekintéssel Balassi műveinek kiadástörténetére. A könyv a nagyobb általános gyűjtőkörű könyvtárakon túl elsősorban általános és középiskolai könyvtárak számára ajánlott. A kiadvány megjelenése a Balassi-emlék- évben különösen aktuális. ISBN: 963-389-625-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 510 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 16:22
. Balassi Bálint: Szép magyar komédia - Jelenlegi ára: 510 Ft