2012. január 24., kedd

Himoto 4WD 1/10-es 2,4 GHz Electro SCT piros - Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Végre egy olyan 1/10-es autó, amely nem hagy sok kívánnivalót, és az ára is fergetegesen jó!
A manapság kapható RC autók talán legjobb ár-érték aránnyal bíró alváza, amely már alapfelszerelésként is olyan dolgokat tartalmaz, amit kevesen (szinte senki).
A Himoto sok időt tölthetett az 1/10-es termékcsaládjuk fejlesztésével, és elmondhatjuk, hogy érdemes volt! A költségcsökkentés érdekében azonos erőátviteli elemeket alkalmaznak minden autójuknál, és mivel ezeket a nitrós kocsikhoz méretezték, mindenki csak örülhet a fém fogaskerekes differenciálműnek, még az elektromos autókba is ezeket szerelik.
Azonos a futómű alkatrészek nagy része is, ez nem csak a gyártást, de az alkatrész utánpótlást, beszerzést is egyszerűbbé teszi. És akinek nem lenne elég a széria autókon lévő eloxált alumínium alkatrészek mennyisége (alu alváz-merevítő, rugótornyok, motorhűtő, alu kardántengely, stb. ), a tuning elemek közül kedvére válogathat: alu lengőkarok, kerékagyak, kardántengelyek, brushless motor, brushless szabályzó, stb.
Az autókat készre szerelve csomagolhatjuk ki, csak az akkut kell feltölteni, elemeket vagy akkukat tenni a távirányítóba, és kezdődhet a móka. Az elektronikus szabályzóval finoman adagolhatjuk a gázt, sőt fék funkcióval is rendelkezik, szervo mozgatja a kormányművet, a pisztoly formájú távirányítón finomhangolást is elvégezhetünk (trimmelés, csatorna-fordítás). A karosszéria fényezésével, matricázásával sem kell bajlódni, ezt már a gyárban megtették helyettünk, de természetesen nincs akadálya másik, egyedi karosszéria felszerelésének.
A futóművet a pálya sajátosságainak megfelelően lehet beállítani, a kerékdőlés mind a négy, összetartás az első kerekeknél állítható, az olajos teleszkópok rugó-előfeszítése a mellékelt közbetétek segítségével finomhangolhatő, a teleszkópok bekötési pontja is variálható, sőt a servo-saver is fokozatmentesen állítható. Egy kezdőnek elsőre még soknak is tűnhet a jóból, de némi gyakorlás után minden nyilvánvalóvá válik.
Technikai adatok:
Tengelytáv: 275 mm
Hossz: 460 mm
Szélesség: 250 mm
Magasság: 160 mm
Hasmagaság: 26 mm
Áttétel: 8, 038: 1
Motor: RC540
Felfüggesztés: elől-hátul független
Rugózás: 4 db olajos csillapítású rugóstag
Összkerék-hajtás
Alumínium alvázmerevítő
Alumínium rugótorony
Alumínium kardántengely
Állítható servo-saver
Állítható karosszéria-tartók
A készlet tartalma:
-Komplett alváz
-Nagy tapadású short course truck-gumik, felnire ragasztva
-Fényezett, dekorált, trimmelt karosszéria
-2, 4 GHz távirányító
-Elektronikus motorszabályzó
-2000 mAh akkupakk
-Akkumlátortöltő
Szükséges tartozékok:
-AA elemek vagy akkumulátorok az adóba


Jelenlegi ára: 37 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-12 01:04
. Himoto 4WD 1/10-es 2,4 GHz Electro SCT piros - Jelenlegi ára: 37 500 Ft