2011. április 14., csütörtök

Chan, Eric: 1000 termékdesign - Jelenlegi ára: 5 595 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! 1000 termékdesignA könyv listaára: 6995 Ft. Leírás:
A virtuóz, áttört (stancolt) kialakítású borítóval megjelentetett, kétnyelvű (angol-magyar) kiadvány amerikai szerzője - a bútoroktól a személyes használati tárgyakon és kiegészítőkön át az elektronikai cikkekig - az elmúlt évek legkiemelkedőbb designtermékeit mutatja be. Eric Chan már az előszóban megkezdi jövőbelátó teóriájának kifejtését: Vessünk csak egy pillantást elődeink hétköznapi tárgyaira, és láthatjuk, hogy a formájukat maga a funkció határozta meg. Míg ez a praktikumon alapuló megközelítés tökéletesen illeszkedett a tárgyak egyféle használatához, az emberi szükségletek, illetve a technológia és az anyagok fejlődésének köszönhetően ma már új szempontok kerülnek előtérbe a terméktervezés során. A tárgyak evolúciója szerinte még kezdeti fázisban van. Az újfajta kommunikációs és információs platformok, illetve közösségi weboldalak ígéretes előretörése minden valószínűség szerint újabb és újabb technológiai és fizikai megoldások felkutatására ösztönzi majd a designereket. Számolni kell azzal is, hogy az erősödő környezetvédelmi szempontok egyre inkább megkövetelik majd, hogy az egyes termékek tervezésénél a fenntarthatóságot is figyelembe vegyék - ezek lesznek a legmerészebb kihívások a jövő mérnökei, esztétái és formatervezői számára. ISBN: 978-963-244-192-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 595 Ft

Az aukció vége: 2011-04-17 00:16
. Chan, Eric: 1000 termékdesign - Jelenlegi ára: 5 595 Ft